Miralem Pjanić ima ponude tri tima, cijena je nevjerovatna
Fantastični veznjak mogao bi nakon tri godine napustiti Torino. Interes drugih evropskih velikana za njegovim uslugama je ogroman (Foto: EPA)

Napušta Juventus?

Miralem Pjanić ima ponude tri tima, cijena je nevjerovatna

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić danas je osvojio svoju treću titulu prvaka Italije sa torinskim Juventusom.

Kako stvari stoje ovaj Scudetto bi mogao biti i posljednji u dresu Stare dame, jer se sve više spominje Pjanićev odlazak iz kluba.

Bh. fudbaler se u posljednje vrijeme povezivao sa transferom u Real Madrid. Navodno ga silno želi trener Kraljeva Zinedine Zidane, ali nije španski velikan jedini tim u kojem bi Pjanić mogao nastaviti karijeri.

Italijanski Rai tvrdi da su za usluge fantastičnog veznjaka zainteresovani još francuski prvak PSG, ali i minhenski Bayern, koji bi rado vidjeli bh. fudbalera u svojim redovima.

Međutim, cifira koju je postavio Juventus je zaista ogromna. Za usluge bh. veznjaka žele čak 130 miliona eura, ali vrlo je moguće da će ona biti nešto niža i da će Pjanić otići za oko 100 miliona eura.

Objavljena lista igrača koji napuštaju Juventus

Mnogobrojni fudbaleri se povezuju sa dolaskom u redove giganta iz Torina, ali je rukovodstvo kluba odlučilo i da proda određene fudbalere, među kojima je i reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić.

Sport Mediaset je danas objavio listu od šestorice fudbalera koji će napustiti redove Stare dame i ime Miralema Pjanića je na listi za odlazak.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pored njega tu su itekako velika imena. Najzvučnije je svakako ime Paula Dybale, a klub će prema svemu sudeći napustiti i Douglas Costa, Alex Sandro, Andrea Barzagli i Martin Caceres.

Naravno, svi oni će biti zamijenjeni. Juventus ovog ljeta neće štediti novac za pojačanja i dobre cifre bi mogli dobiti upravo od prodaje fudbalera koji su na listi za odlazak.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Idi u Bayern ili PSG, nemoj Real Madrid majke ti.
2 6
Cibre
Nije za Miralema Real samo ce dzaba grijat klupu, bajern je nekako za Miralema.
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi