Pjanić je odlučio gdje želi, agenti već pričali s Barcelonom, predstavili su svoju ponudu

RAC1 izvještava

Pjanić je odlučio gdje želi, agenti već pričali s Barcelonom, predstavili su svoju ponudu

A. Čaušević

Novi dan donosi nove informacije o budućnosti Miralema Pjanića. 

Dok Pjanić odmor provodi u Bosni i Hercegovini uveliko se priča o njegovoj budućnosti. Bh. reprezentativac je bio prvo u rodnoj Kalesiji, zatim u Sarajevu, a ovih dana se zaputio i do Hercegovine.

U međuvremenu, ukoliko je naravno vjerovati katalonskim medijima, već je odlučio gdje želi nastaviti karijeru. Izabrao je povratak u Juventus.

RAC 1 je danas objavio vijest kako su Pjanićevi agenti prošle sedmice imali sastanak s Barcleonom u kojem su saopštili igračevu želju da se vrati u Torino.

Na sastanku se govorilo o odlasku na dvogodišnju posudbu, na isteku koje bi Pjaniću ostala samo jedna godina ugovora s Barcelonom.

Priča oko Pjanićevog povratka u Torino dobila je totalni zaokret na dan kada je Juventus objavio da se na klupu vraća jedan od fudbalskih očeva iskusnog veznjaka, Massimiliano Allegri.

Oglasi

Prva sezona na Nou Campu za 30-godišnjek bh. asa je bila totalni promašaj. Upisao je minute nastupe na 30 utakmica, a interesantno nije upisao niti gol ni asistenciju.

Brojni evropski mediji su prije nekoliko dana dobili potvrdu kako su Pjanić, te Philippe Coutinho i Samuel Umtiti igrači koji su stavljeni na transfer listu.

Barcelona će u narednom periodu razmotriti sve ponude koje stignu za ove igrače i izvjesno je da njih nećemo gledati u dresu katalonskog velikana.

Philippe Coutinho je jedan od najvećih promašaja u historiji kluba. Iako je plaćen 140 miliona eura, ništa nije pokazao na Camp Nou i odigrao je 90 utakmica za klub.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Samuel Umtiti je u Barceloni od 2016. godine. Ipak, već tri sezone nije standardan i konstantno se povezuje sa odlaskom.

Inače, Juventus je samo jedan od klubova s kojim se proteklih sedmica povezuje Pjanić. U igri su još Napoli, Chelsea i Everton. Jedno vrijeme se spominjao i Inter.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user540
Stavite vi i Kumana na transfer listu, na pocetku je imao moju podrsku Al tek sada vidim da je slab trener...ne govorim radi Pjanica, al je on na kraju prvensta sve upropastio, bolje sada da su ga promijenili nego na pocetku iduce sezone.
6 1
Zmaj19
Kljohara
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi