Hoće li Pjanić umjesto Barcelone ipak odabrati egzotičnu destinaciju?
Foto - Instagram

Ugledni novinar Barcelone donosi eksluzivu

Hoće li Pjanić umjesto Barcelone ipak odabrati egzotičnu destinaciju?

Midhat Šljivak

Miralem Pjanić (32) još uvijek je član Barcelone iako ove sezone u zvaničnim utakmicama nije dobio šansu za igru.

Trener katalonskog kluba Xavi Hernandez odlučio je Pjanića ostaviti u ekipi. Zadovoljan je njegovim radom i iznenađen mogućnostima 32-godišnjeg veznjaka.

Ipak, za sada ništa ne sluti da bi Pjanić mogao imati bitnu ulogu u Barceloni. Njemu je rezervisano mjesto na klupi i možda to bude okidač za promjenu sredine.

Bh. veznjak ima na stolu brojne ponude, a kako tvrdi ugledni novinar koji donosi ekskluzive iz katalonskog kluba Gerard Romero, klub iz Katara ozbiljno je zainteresovan za dovođenje Pjanića u finišu prijelaznog roka.

Nije Romero precizirao o kojem klubu se radi. Samo je istakao da za njega postoji ponuda iz Katara, ali i drugih klubova.

"Miralem Pjanić je dobio ponude brojnih klubova. Najveći interes pokazuje klub iz Katara", saopštio je Gerard Romero.

Oglasi

Iskusni reprezentativac Bosne i Hercegovine ranije je imao i odličnu ponudu iz Saudijske Arabije. Al Nassr mu je nudio platu od osam miliona dolara po sezoni, no on je odlučio uzeti manje novca i ostati u Barcelonu.

Vjerovatno ćemo veoma brzo saznati koji katarski klub sada želi bh. fudbalera. Ponuda sigurno nije bezazlena i vidjet ćemo hoće li se 32-godišnji veznjak na kraju ipak odlučiti na odlazak s Camp Noua.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Konačna odluka bit će na Pjaniću. Barcelona vjerovatno ne bi imala ništa protiv njegovog odlaska iz kluba, no neće se buniti i ako ostane.

Pjanić je od dolaska u katalonski klub u ljeto 2020. godine odigrao samo 30 utakmica i nije imao učinka.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

axel42
Zar niste pisali da ostaje u Barci i da je lično Xavi saopštio Pjaniću da ozbiljno računa na njega u novoj sezoni. Kao odigrao fenomenalno pripremne utakmice bla bla bla! Nemate vi pojma!!
4 0
King_Kenny
...dnevna doza Pjanica.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi