Spartak ponovo pogodio u srž: Meta brutalnog ismijavanja ovaj put bila je Barcelona

Baš su pogodili

Spartak ponovo pogodio u srž: Meta brutalnog ismijavanja ovaj put bila je Barcelona

Eldar Ganibegović

Spartak Moskva, klub koji je nedavno kupila ruska naftna kompanija Lukoil, stekao je naviku ismijavanja velikih evropskih klubova i vrhunskih igrača na društvenim mrežama.

Nakon ismijavanja Cristiana Ronalda i ruganja Barceloni zbog financijskih problema, moskovski Spartak ponovno je pogodio, a ponovo je žrtva bila katalonska ekipa.

Keita Balde (27 godina), bivši junior Barcelone, senegalski reprezentativac koji je između ostalih igrao za Lazio, Monaco ili Inter, potpisao je za moskovski Spartak.

"Registrovali smo novog igrača bez ikakvih problema. Ljubomorni, Barcelona?", poruka je koju su objavili Rusi, a koja je brzo postala viralna.

Ovo je svakako referenca na Barcelonine probleme da registruje Julesa Koundea, pojačanje koje su platili Sevilli čak 50 miliona eura.

Oglasi

Inače, ranije danas potvrđeno je kako je Barcelona ipak uspjela registrovati Francuza prije utakmice 3. kola Primere s Valladolidom.

Kako bi dobila to pravo, Barcelona je bila prisiljena smanjiti platni limit i prodati dio dugoročnih TV prava.

Jules Kounde potpisao je petogodišnji ugovor s Barcelonom nakon što je ovog ljeta stigao iz Seville, a raskidna klauzula je teška milijardu eura.

Sevilla je ovim transferom dobila 50 miliona eura plus bonuse u vrijednosti od 12,5 miliona eura.

Ključni detalj za potpisivanje Julesa Koundea bio je odlazak još jednog francuskog defanzivca, Samuela Umtitija, koji je posuđen italijanskom Lecceu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...kad se nadju ovi patuljci iz diktatorskih vukoj*bina da nekog ismijavaju ja bi plakao...
11 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi