Koeman sinoć zadao bolan udarac Miralemu Pjaniću

Samo on i Mingueza nisu dobili šansu

Koeman sinoć zadao bolan udarac Miralemu Pjaniću

Endin Čaušević

Barcelona je sinoć u sjajnom meču nakon preokreta i produžetaka pobijedila Granadu sa 5:3.

Granada je vodila sa 2:0 protiv katalonskog tima, ali Barcelona je u posljednjim minutama regularnog dijela meča došla do poravnanja i produžetaka.

U produžecima Barcelona je uspjela da preokrene rezultat i slavi sa 5:3, te izbori mjesto u polufinalu Kupa kralja. Ronald Koeman sinoć ponovo nije dao šansu Miralemu Pjaniću koji je cijeli meč odgledao s klupe za rezervne igrače.

Pjaniću nikako ne ide u Barceloni otkako je ljetos stigao iz Juventusa, te čini se da skoro svi veznjaci imaju prednost ispred bh. igrača iako je stigao na Camp Nou kao veliko pojačanje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

To najbolje pokazuje činjenica da je Pjanić uz Oscara Minguezu jedini igrač koji sinoć nije dobio šansu za igru, ne računajući golmana Neta.

U posljednje vrijeme šansu prije Pjanića dobija i Riqui Puig kojeg je Koeman otpisao još prije početka sezone što najbolje pokazuje u kakvoj situaciji se trenutno nalazi bh. reprezentativac.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tbra
Pjanic da zabije dva gola opet iducu ne bi igrao. Nije do njega do ovog retarda je. Podhitno mijenjati sredinu.
6 2
Dasler
Zuti debeli krmak ce nogu dobiti jos malo. Provukli su se ovaj put, ali sad ce liga prvaka..
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi