Loše vijesti za Pjanića pred meč protiv Osasune

Ponovo ide na klupu?

Loše vijesti za Pjanića pred meč protiv Osasune

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sutra igraju na svom terenu protiv Osasune utakmicu u okviru 11. kola La Lige.

Barcelona na svom terenu traži pobjedu nakon poraza protiv Atletico Madrida, ali je poznato da im Osasuna tradicionalno baš "ne leži". Susret na Camp Nou igra se od 14 sati, te je Ronald Koeman saopštio spisak igrača na koje će računati sutra.

Na spisku je i bh. reprezentativac Miralem Pjanić koji je prethodne dvije utakmice svog tima počeo od prve minute, ali nije baš oduševio svojom igrom.

Pjanić se našao u prvom sastavi nakon što se povrijedio Sergio Busquets koji se sada oporavio brže nego što se očekivalo. Iskusni veznjak je trenirao s ekipom prethodnih dana i dobio je zeleno svjetlo od doktorskog tima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španski mediji pišu da će to najviše "pogoditi" Pjanića koji bi protiv Osasune trebao početi s klupe, a u prvi sastav će se vjerovatno vratiti Busquets kojem Koeman itekako vjeruje.

Image

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maestro
E moj Pjanke ako ovaj žutokljunac tu bude na klupi još malo tebi je izgleda red tražiti novi klub ako želiš minutažu
7 3
Zoha
Ma nije pjanke ni zasluzio prvi sastav,previse oprezno igra,boji se pogresnog pasa,samo prosljedzuje loptu prvom do sebe i to je to,jos uvjek igra u grcu a sta bi tek bilo da igra pred pun stadionom...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi