Bol u mišiću nije jača od volje za igrom: Pjanić spreman za sutrašnji meč
Foto - Besiktas

Povreda nije teže prirode

Bol u mišiću nije jača od volje za igrom: Pjanić spreman za sutrašnji meč

M. Šljivak

Miralem Pjanić (31) osjetio je jučer bol u butnom mišiću na jutarnjem treningu Bešiktaša.

Bh. veznjak odmah je otišao na preglede koji su ustanovili da postoji istegnuće mišića.

Srećom, povreda nije teže prirode. Pjanić je danas odradio trening s ostatkom ekipe i spreman je za sutrašnji duel protiv Kasimpaše.

Trener Sergen Yalcin uvrstio je bh. veznjaka među igrače na koje računa u sutrašnjem duelu, a još uvijek nije poznato hoće li 31-godišnji fudbaler nastupiti od prve minute.

Bešiktaš je u jako lošoj formi u posljednje vrijeme. Vezali su četiri uzastopna poraza i tek su na 10. mjestu turske Super lige.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Miralem Pjanić je ove sezone odigrao 11 utakmica i upisao je četiri asistencije, a i prije nešto više od mjesec dana također je imao problema sa povredom.

Top Komentari

Halland
Bolje da ne igra,svakako nikom pomoci ne moze
4 2
epson
Tako bi sigurno i za repku ginuo jade jadni
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi