Miralem Pjanić ponovo povrijeđen!
Foto - Besiktas

Nova nevolja za bh. veznjaka

Miralem Pjanić ponovo povrijeđen!

M. Šljivak

Bh. veznjak Miralem Pjanić (31) ponovo je povrijeđen.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine povrijedio se na jutrošnjem treningu, a osjetio je bolove u predjelu butine.

"Miralem Pjanić je odradio preglede i dijagnosticiran mu je tendonitis u gornjem dijelu butine. Ljekarski tim je već počeo sa procesom njegovo liječenja", saopštio je Bešiktaš.

Bh. fudbaler će po svemu sudeći zbog ove povrede propustiti naredni meč svog kluba, kojeg aktuelni prvak igra u petak protiv Kasimpaše.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Miralem Pjanić je ove sezone odigrao 11 utakmica i upisao je četiri asistencije, a i prije nešto više od mjesec dana također je imao problema sa povredom.

Tada mu je također stradao mišić i ovo je već zabrinjavajući niz povreda reprezentativca Bosne i Hercegovine koji je u Bešiktaš stigao na posudbu iz Barcelone.

Top Komentari

dragonBH
Nargila ce to sve zalijecit
10 5
amircoralic
Kopacke o klin odmah
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi