9

Komentari (9)

Da ovaj Pjanic ima imalo mozga kao sto ga nema, trebao bi sam reci: "Ja nisam za reprezentacije, obzirom kako igram, ja to ne zasluzujem." Posto je Pjanic propao tu je reprezentacija da ga gura da se proda negdje, to jest pomogne Barceloni da se Pjanic utrapi negdje u nekom evropskom timu uostalom gdje ce Bosnjo reci protiv sebe da on nije za to. U ovoj reprezentaciji moze svako igrati ili imas nekoga da te gura ili pak si poznato ime jer nekada si igrao dobro, ali kako sada igras to nije bitno, pa zato nije ni cudo sto ova reprezentacija nema apsolutno nikakvih rezltata i sve nize pada na FIFA listi, sada je na 59-oj mestu FIFA liste. Obzirom da Pjanic ima para, ne bi me cudilo da je platio nekome da ga ipak pozovu i da opet zaigra za BH.
elvir_86
a kurca i zvjezde halal vam čufte .... PROPO KO GRČKA EKONOMIJA .
aladd0n
svakako niko i ne gleda ovu vicinu prciju...koga boli q za pjanicem i rep bih
Paradoks
Nekad mi se sviđao ovaj igrač, ali danas vidim da mu je fudbal u drugom planu i da više favorizuje instahram život i slične stvari.
Becir1
Jel sa Serifom,zna li se sta?
Mowzilla
Sa Fazlijom ovaj put hehe
user1648465989
Gigant prija svega dobar čovjek
Barberez9
Dodajmidatidodam ?
Uranija
Kad dođe neka se slika sa šišom i kad krene opet neka se snimi. To je maksimum koji možemo od njega očekivati.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.