Odmor je završen: Pjanić iz Monte Carla krenuo za BiH i to u stilu velike zvijezde

Stiže na okupljanje u Zenicu

Odmor je završen: Pjanić iz Monte Carla krenuo za BiH i to u stilu velike zvijezde

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine okuplja se danas u Zenici pred početak novog ciklusa Lige nacija.

Zmajevi će u junu odigrati čak četiri utakmice Lige nacija, a okupljanje naše ekipe zakazano je danas u Trening kampu u Zenici.

Bh. reprezentacija će 4. juna gostovati Finskoj, dok tri dana kasnije u Zenici igramo protiv Rumunije. Već 11. juna u Podgorici gostujemo Crnoj Gori, a 14. juna ponovo igramo u Zenici i to protiv Finske.

Iako je klupska sezona tek završena i jasno je da su igrači umorni ipak su svi odlučili da se odazovu na poziv Ivayla Peteva, te će naš tim biti u najjačem sastavu za naredne utakmice.

Igrači već lagano pristižu u Zenicu, a na okupljanje će doći i Miralem Pjanić koji je bio pod upitnikom za naredne utakmice, ali odlučio je da se odazove Petevu.

Pjanić je bio na kratkom odmoru u Monte Carlu baš kao i Edin Džeko, a jutros je iz Francuske krenuo put Bosne i Hercegovine i to u stilu.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Bh. veznjak je iz hotela krenuo helikopterom do aerodroma s kojeg će potom doputovati u Sarajevo, a onda će put Zenice. Pjanić je i na Instagramu objavio video i Monte Carla i poručio je da je njegova naredna destinacija Bosna i Hercegovina.

Top Komentari

user1648465989
Gigant prija svega dobar čovjek
7 3
Becir1
Jel sa Serifom,zna li se sta?
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi