Pjanić oduševio navijače na Instagramu jer je odlučio da pokrene nagradnu igru

Želite li na meč protiv Finske?

Pjanić oduševio navijače na Instagramu jer je odlučio da pokrene nagradnu igru

Endin Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u subotu na Bilinom polju dočekuje selekciju Finske.

Bh. reprezentaciju do kraja kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo očekuju još dvije utakmice i to protiv Finske i Ukrajine, a naš tim ima i dalje veoma dobre šanse da se plasira u baraž.

Našoj selekciji će najvjerovatnije biti dovoljna četiri boda iz ovog dvomeča, a igrači se maksimalno ozbiljno pripremaju za meč protiv Finske.

Zmajevi su se u ponedjeljak okupili u Sarajevu gdje će odraditi sve treninge do meča s Finskom koji je na rasporedu u subotu u Zenici sa početkom u 15 sati.

Poznato je da je konačno dozvoljeno i da stadion na Bilinom polju bude ispunjen do posljednjeg meča, te se naši reprezentativci nadaju da će imati veliku podršku naših navijača koja im je itekako potrebna.

Zanimljivu objavu danas na Instagramu imao je i Miralem Pjanić koji je odlučio da nagradi dva najsretnija navijača naše zemlje za utakmicu protiv Finske.

Naime, Pjanić je objavio nagradnu igru na svom Instagram profilu, te će pokloniti dvije ulaznice za utakmicu protiv Finske. Sve što vam je potrebno jeste u objavi označite onoga koga želite voditi na meč, te da istu podijelite na svom Instagram storyju.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Osvojite dvije ulaznice za utakmicu BiH - Finska! Na Vama je da u komentaru označite osobu koju vodite na utakmicu, podijelite objavu na svom storyju. Izvlačenje sretnog dobitnika je u petak u 21 sati! Sretno", poručio je Pjanić.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CWIpLmmsAWM/[/instagram]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi