Ima li kraja njegovoj agoniji? Pjanića više ne želi ni Bešiktaš

Vratit će se u Barcelonu prije planiranog roka

Ima li kraja njegovoj agoniji? Pjanića više ne želi ni Bešiktaš

E. Ganibegović

Miralem Pjanić ove sezone igra za Bešiktaš kao posuđen fudbaler Barcelone.

Planirano je da u Istanbulu ostane do kraja sezone, a turski mediji sada tvrde da se to neće desiti, odnosno da će put Španije prije planiranog.

Bešiktaš se rastaje od Pjanića

Turski "Sporundibi" navodi nekoliko razloga zbog kojih bi Pjanić mogao napustiti aktuelnog prvaka Turske. 

Tako se navodi da je sam fudbaler voljan vratiti se u Barcelonu zbog Xavija koji je zamijenio Ronalda Koemana na klupi katalonskog tima, a za to je zainteresovana i uprava Bešiktaša koja bi tako rasteretila budžet.

Također, navijači nisu zadovoljni stalnim izostancima Miralema Pjanića zbog povreda, kao i lošom formom koja ga je, uostalom, i dovela u Bešiktaš koji je u evropskim okvirima, realno gledajući, nekoliko stepenica ispod Barcelone.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Bh. veznjak je za Bešiktaš odigrao ukupno 11 utakmica na kojima je upisao četiri asistencije. 

Vidjet ćemo šta će na kraju od svega biti.

Top Komentari

MIHA
Pjanic onako mislim nakon 2019 godine kada je nominovan i dobio trofej "Player Career Award -one of the best midfielders in the world at the moment and will continue to grow and get better..." pocela je furka da ga zele mnogi timovi, izmedju ostalih Barca. Mislim da niko tada ne bih odbio ponudu Barcelone. Mnogi igraci su izgubili formu u Kataloniji. Snovi mnogih igraca su zaigrati u Barci ili Realu. Napravio je gresku sto je slusao agenta, umjesto da odham trazi neki loan, da igra u najboljim godinama. Imao je problem u Romi. Nikad nije kasno i trebali bi podrzat lika koji kada je odlucio da zaigra za repku , i sta je uradio za BIH. Prije par godina kleli smo se u Pjanketa a sada nista osim negative. Od mene ce uvijek imati podrsku. BIH ortododox Banja Luka. Pozz i sve najbolje.
29 2
Rodjeni66
Kad ce se jedan put pojaviti vijest na sportsport.ba da niko ne želi Vicu u nogometnom savezu.
27 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi