Jedna stvar koju radi Pjanić itekako nervira navijače Barcelone, a to je uradio i večeras

Nikako da skupi hrabrosti

Jedna stvar koju radi Pjanić itekako nervira navijače Barcelone, a to je uradio i večeras

E. Čaušević

Barcelona je večeras u okviru 17. kola La Lige u gostima slavili protiv Huesce s minimalnih 1:0.

Katalonski klub je uspio da dođe do pobjede nakon još jedne magije Messija. Argentinac je fantastično asistirao za De Jonga koji je rutinski zatresao mrežu za pobjedu Barcelone.

Posljednjih 20-tak minuta utakmice odigrao je i Miralem Pjanić koji je ponovo šansu dobio s klupe za rezervne igrače.

Iako je Pjanić prethodna dva meča bio dosta dobar Ronald Koeman ga je i večeras ostavio na klupi. Bh. veznjak je dobio šansu, ali ponovo je uradio jednu stvar koju mu navijači najviše zamjeraju otkako je došao u Barcelonu.

U prethodnih nekoliko utakmica Pjanić je sigurno desetak puta bio sam na vrhu kaznenog prostora i u prilici da uputi udarac, ali skoro svaki put on je izabrao opciju da doda loptu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navijači mu zamjeraju što nema hrabrosti da šutira u izglednim prilikama jer je poznat po odličnom udarcu. Svaki put kada je odlučio dodati nažalost Barcelona ne bi napravila ništa.

Jednu takvu situaciju koja je naljutila navijače Pjanić je imao i večeras, a to možete pogledati OVDJE.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dinass
Mire ne budi pickica
16 3
Beclija90
Daj, ovo samo moze napisat neko ko nema pojma o fusbalu. Ispred Miralema 15ak igraca i da on sad bezveze sutne i da lopta zavrsi u bloku... bezveze ste bgmi
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti