Pjanić udarna vijest u Španiji: Marca, AS, Sport... Svi danas pišu o bh. reprezentativcu

Zbog intervjua za Gazzettu

Pjanić udarna vijest u Španiji: Marca, AS, Sport... Svi danas pišu o bh. reprezentativcu

Edmir Škorić

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić našao se u centru pažnje zbog intervjua datog italijanskom listu Gazzetta dello Sport.

U spomenutom intervjuu je Pjanić izrazio nezadovoljstvo i otvoreno govorio o tome što ne dobija pravu minutažu kod Ronalda Koemana.

"Iskreno, ni ja ne razumijem zašto sam u ovoj situaciji. Jasno je da želim igrati puno više. Znam da mogu puno doprinijeti, a kad me trener pustio da igram, uvijek sam dobro igrao, igrao sam dobre utakmice. Više od ovoga ne znam šta mogu? Treniram, spreman sam", rekao je Pjanić Gazzetti u najavi meča Lige prvaka između Barcelone i njegovog bivšeg kluba Juventusa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Marca, AS, Sport, Mundo Deportivo i svi relevantni španski sportski mediji prenose danas izjavu Pjanića koji je otvoreno i veoma rano počeo da iskazuje nezadovoljstvo po dolasku u redove katalonskog kluba.

Ostaje da se vidi da li će Koeman nakon ovih riječi bh. nogometaša promijeniti stav ili će nastaviti da Pjaniću daje nedovoljno minuta i da ga tretira tek kao rezervnu opciju.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dinass
Normalno pa nije on nedokazani igrac koji dolazi iz malog kluba vec idokazani igrac koji dolazi iz vrhunskog kluba. Ako im nije trebao nisu ga trebali ni kupovati
25 1
karlhajncbrazzzo
Kupili ga da bi oslabili protivnika. :D
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi