Je li ovaj grad nova destinacija Miralema Pjanića? Navodno se sprema ponuda za bh. fudbalera
Foto- Pexells / Instagram

Zanimljiva vijest iz Španije

Je li ovaj grad nova destinacija Miralema Pjanića? Navodno se sprema ponuda za bh. fudbalera

Midhat Šljivak

Miralem Pjanić (32) uspio je uvjeriti trenera Barcelone u svoj kvalitet i ovaj je odlučio da ga zadrži u ekipi ove sezone.

Ipak, 32-godišnji bh. fudbaler neće biti starter. Njemu je predviđena uloga zamjene za Sergija Busquetsa i šansu će uglavnom dobijati u utakmicama koje su manje bitne za Katalonce.

Pjanić je ispunio cilj ostankom u Barceloni, ali španski novinar santi Aouna danas donosi nevjerovatnu vijest o Pjaniću. On tvrdi da bi iskusni veznjak karjeru mogao nastaviti u Nici.

"Po informacijama koje imamo Nica je zainteresovana za Miralema Pjanića. On nije u ozbiljnim planovima trenera Barcelone i sviđa mu se ideja o dolasku na Azurnu obalu", piše ovaj novinar i dodaje:

"Nica nije poslala zvaničnu ponudu. Žele vidjeti je li spreman da se žrtvuje finansijski kako bi došao u Ligue 1".

Nica je ove sezone već dovela poznata imena u svoje redove. Tu su Kasper Schmeichel i Aaron Ramsey, ali klub ne želi stati na njima i želi dodatna pojačanja.

Pjanić je jedna od želja i vidjet ćemo postoji li zaista ikakva istina o želju za odlaskom u Nicu jer je ipak njegova želja bila ostanak u Barceloni.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Miralem bi prvi nastup ove sezone u dresu Barce mogao imati tokom vikenda u duelu protiv Real Sociedada. Trebao bi početi meč umjesto suspendovanog Busquetsa.

Ukupno je bh. fudbaler u dresu Barcelone od dolaska u klub 2020. godine odigrao svega 30 utakmica, ali treba svakako istaći da je prošle sezone bio na posudbi u Bešiktašu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Ovog vodaju od kluba do kluba ko na povodcu
4 1
axel42
Ma nemaju ljudi pojma ba, ali bukvalno neki dan pišu Xavi lično Pjaniću saopštio radosnu vijest kako ozbiljno računa na njega u novoj sezoni. Pojma vi nemate amateri!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi