Miralem Pjanić poslao poruku saigračima nakon pobjede u Villarrealu

Nije bio s ekipom zbog povrede

Miralem Pjanić poslao poruku saigračima nakon pobjede u Villarrealu

Endin Čaušević

Barcelona je danas došla do važne pobjede na gostovanju protiv Villarreala (1:2) u meču 32. kola La Lige.

Katalonski klub je uspješno prošao neugodno gostovanje na De la Ceramici i nakon preokreta uspio je da slavi sa 2:1 i dođe do važna tri boda u borbi za prvaka Španije.

Barcelona je i dalje treća na tabeli, ali ima isto bodova kao Real Madrid, te utakmicu manje u odnosu na Real i Atletico.

Junak katalonskog kluba danas je bio Antoine Griezmann koji je postigao oba gola i zablistao je kada je bilo najpotrebnije Barceloni.

Današnju utakmicu Barcelone propustio je bh. reprezentativac Miralem Pjanić koji zbog povrede koljena nije putovao na ovo gostovanje. Pjanić ima nelagodu u desnom koljenu zbog čega jučer nije trenirao s ostatkom ekipe.

Međutim, Pjanić je danas u svom domu pratio i bodrio svoj tim, a nakon utakmice ih je pohvalio zbog veoma važne pobjede.

Oglasi

"Jako dobro ekipa!", poručio je Pjanić nakon današnje Barcelonine pobjede u Villarrealu.

Opis nije dostupan.

Pjanić je jučer trenirao odvojene od ekipe, a iz kluba su potvrdili da ima problema povredom. No, na svu sreću nije ništa ozbiljno i bh. veznjak bi uskoro trebao biti u punom pogonu.

On je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 28 utakmica u svim takmičenjima, te nije uspio postići pogodak ili upisati asistenciju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pjanić je posljednji put u La Ligi igrao prije tačno dva mjeseca protiv Elchea kada je na terenu proveo prvo poluvrijeme. Nakon toga većinom je utakmice pratio s klupe za rezervne igrače.

Kako stvari stoje Pjanić će na ljeto biti na transfer listi Barcelone jer je Ronald Koeman pokazao da ne računa na bh. reprezentativca, a da li će on nakon samo jedne sezone napustiti klub ostaje nam da vidimo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Barca.forever
Kako vi morate njegov svaki korak pratiti, kako vam nije mrsko?? Jadan čovjek, mora paziti šta će uraditi, kad ode u wc pišat mora paziti jel pustio vodu ili digao dasku jer ako ne bude pazio eto ti Čauševića i on odmah po članku :)
2 1
user1583752673
U zadnje vrijeme vise je na Instagramu nego na terenu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti