9

Komentari (9)

Kiss
Dobar je on igrač za mene lično bolji od Busqeta ili kako se već piše "ne bitno" i to 10 puta bolji samo što je ovaj španjolac a veze nema,noge ko čačkalice
zure28
Ti nemaš pojma o fudbalu ako misliš da je Pjanic bolji igrač od Busquetsa. Volim Pjanica i vrhunski je igrač ali Sergio je... Sto je jedna legenda rekla “If you watch the game, you don’t see Busquets. But if you watch Busquets, you see the whole game.”
zilan66
Ako se nisi nametnuo kad tek dođes u neki klub onda nema tu hl****,osim ako si neki mlad igrac .pjanke sinoc odigrao dobro ali ljudi to prate,cak i kako je igrao i ponasao se u turskoj.nazalost to je tako,profesionalizam. To sto smo mi domoljubi je druga stvar,budimo malo realni.
kaskada24
Ako Barsa želi napredovati, ne znam kako planiraju da im Pjanić doprinese oko toga! Žao mi je Pjanke, ali po meni najslabiji u veznom redu!
TMilidza
Ti pojma nemas
gallardo.la
Baš pojma nemaš, sinoć je dokazao da je najkvalitetniji igrač u veznom redu u Barceloni i po meni o tome nema dileme. Problem je njegova psiha i pritisak koji vjerovatno osječa. Sinoč je pokazao navijačima djelić onoga što može, Busqe i De Jong su dobri igrači ali nisu sposobni dati pas kao Pjanic sinoc u 90+2, tu se pravi razlika.
Ako si gledao utakmicu i pises ovakav komentar, onda nesto tu nije u redu! Ono sto je Pjanic juce odigrao je vise nego odlicno, ali jedna utakmica ili poluvrijeme ne vjerujem da su dovoljni, objektivno gledano. Eh sada hoceli to Treneru biti dovoljno ili ne to ce mo da vidimo. Pjanic je dobar igrac koji je napravio katasrofalnu gresku kada je preso iz Juventusa u Barcelonu!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.