26

Komentari (26)

Ruto
Pjanic je stvarno odigro lose. Kad je igro trudio se samo da ne izgubi loptu ili da pogresan pas pa je samo dodavao kao na treningu prvom do sebe.
Hele
Najbolje ti je Nazad u Romu, u tandem za Ronaldom, Hazardom i Džekom
DelPiero
ti treba da naucis sta znaci rijec tandem
Shik
I Mandzukic kaze:Netreba mi plata nisam igrao. I Pjana bi rekao,al nisu iste plate..
user1608810872
Idi u juventus ovo su *****i koeman i ostali tamo te cijene
zvjezdan10
Lako se to rješava.Samo kažeš ostajem do kraja ugovora i kuliraš do 2024 , kapa 8,5 miliona godišnje a ti ništaa ne radiš osim treninga. Možda uzmeš i neku titulu bez muke usput :) Pa da vidimo ko će biti na gubitku ,ti ili oni , dok se ne počnu ophodit kao profesionalci prema tebi i ti treba da budeš ****o prema njima. Izgube 30+ miliona od transfera plus 25 miliona na 3 godine plate ,pa nek vide koliko im se Koemanov inat isplati.Sigurno bi mu i predsjednik kluba stesao rogove.
K79
Ma normala isto što je i Bejl radio u Madridu
Coru
Ma samo tako. Isto sto je Beil Radio Realu. GOLFA LAGANICE A MILIONI DOLAZE.
Manager
pa možda to Pjanić i planira ,ali eto imaju fajde i ovi sa portala ložit ovom pričom 'patriote' i pozivati ih na komentare odbrane sunarodnjaka .. ko da ga neko čereči tamo u Barceloni :) :D .. a zapravo se ne dešava ništa nenormalno i nesvakidašnje u svijetu fudbala
zvjezdan10
@Manager jašta, moja prognoza skromna je da će da objave najmanje još jedno 50 članaka tokom ljeta o njegovom transferu a u suštini sve jedno te isto
Mowzilla
Cinjenica je da mu je Koeman davao malo minutaze, ali isto tako je cinjenica da se i u to malo pruzene prilike nije pokazao. Zakljucak je da ga trener ne vidi u svojim planovima, a Barcelona nije klub za eksperimentisanja nit za rizika. Mozda je trebao ranije preci dok su bila bolja vremena u Barci, a sad se jedino moze spasiti povratkom u Juve ili eventualno u Bundesligu. Nekako bi mu mozda Dortmund ili Leipzig dobro dosao, sta znam...
zvjezdan10
Pilo bi vode to o dokazivanju da se tako ophodi prema svim igračima.Kako onda komentarišeš forsiranje Piquea i Lengleta koji su koštali Barcelonu kamaru bodova direktno,dokazali se ali dokazali da ne znaju.
Manager
po vama nekima ispade u Barceloni niko ne igra ,jer nikoga Koeman ne voli i ne stavlja nikoga da igra .. pa koga ima Barcelona umjesto Pique-a i Lenglet-a .. + Pique je legenda kluba i ne može s njegov status u Barceloni nikako mjeriti sa Pjanićevim statusom koji je tek došao .. + nisu iste pozicije ..
Manager
Ne vidi ga trener u svojim zamislima ekipe i tačka kraj .. ni prvi ni zadnji slučaj u svijetu fudbala .. To što je Miralem naš sunarodnjak sad mi trebamo mrziti Koemana ili šta ? .. Šta me ba briga Mire je svakako milioner .. niko ga ne tuče .. šta mu fali .. otići će sad u drugi klub gdje će igrat ako baš toliko želi da igra .. i sve dobro i dalje .. izglabana tema ba odavno Šljivače dragi nc nc nc .. de se malo ..
Sadko
Znaci da su se unapred pomirili da ce opet ispasti u ligi prvaka vrlo rano, a takodje da nece osvojiti prvenstvo cim ostave ovu hablecinu za trenera
Uranija
Pjanic je imao u 30 utakmica prosjek od skoro jedno poluvremena igre i za to vrijeme je pokazao ništa, da mu nije pošlo za nogom da dodaje loptu Messiju pa da on zabije i da Pjanicu se bar jedna asistencija upiše... i to moraš baš biti maler veliki da to ne uspiješ
Sejo1979
Bas tako dobijo je sanse na pocetku nije nista pokazo vise ja zakazo nego sto je pokazo jednostavno nisi trebo nikad tu ni doci ja sam to reko jedini trner koji je tebe gotivijo je Alegri dok je Alegri bijo u Juve ti si igro cim je otkaz dobijo ja sam reko Pjanic odr na Klupu tako je i bilo ubroz su te i dali za razmjenu
BogatiDijasporac
Ubaci poneki zarez, moj Sejo. Oznojih se citajuci.
_ZIJAGA_
Otvorih clamak kontakuci da je bilo NESTO NOVO na relaciji KOEMAN-PJANIC..kao ono NISTA, samo CLANAK koji je bio bar 20 puta, samo redoslijed recenica drugaciji..Sljivak, dovoljno je reci..
Zvornicki
Trener bez rezultata i trofeja glumi neku veličinu, tako je i Baloteli glumio klasu, pa sad u drugoj italijanskoj glumi uzornog momka za ženidbu jer nema više toliko samopuzdanja kad je mislio da je zvijezda.
Manager
ne kontam kakve veze imaju Koeman i Baloteli , jedan trener drugi igrač ..
Zvornicki
Nastavi da ne kontaš. :)
Sanagoal
Ipak je Nizozemac legenda nasprem Pjanića. Osvojio je EP 1988 a i ligu šampiona i to sa Barcelonom uz famozni gol u finalu . Znači da je veličina.
Manager
veća je veličina od Pjanića očigledno. :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.