Dobre vijesti za Peteva: Pjanić spreman za naredne izazove
Foto - Besiktas FC

Bh. veznjak u konkurenciji za Trabzonspor

Dobre vijesti za Peteva: Pjanić spreman za naredne izazove

M. Šljivak

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Ivaylo Petev, dobio je večeras jako dobre vijesti iz Turske.

Bh. veznjak Miralem Pjanić bit će spreman za naredne izazove sa ekipom Bešiktaša, ali i za duele koji ubrzo čekaju reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Pjanić je propustio prethodne dvije utakmice Bešiktaša zbog povrede. Nije bio u konkurenciji za Hatayspor i Sporting, ali već se sutra vraća na teren.

Miralem je bez problema odradio današnji trening, a na spisku je igrača za sutrašnji derbi protiv Trabzonspora.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Dobra je ovo vijest za selektora BiH Ivayla Peteva pred odlučujuće utakmice kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo protiv Finske i Ukrajine.

Susret protiv Finske igra se u subotu 13. novembra od 15 sati, dok je meč protiv Ukrajine u utorak 16. novembra od 20:45 sati.

Promo

Top Komentari

Ma kakav Pjanic, reprezentacia BH bolje igra bez njega.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi