Veliko interesovanje za utakmice Zmajeva: Počela prodaja karata uz jedan jako bitan podatak

Mečevi protiv Finske i Ukrajine

Veliko interesovanje za utakmice Zmajeva: Počela prodaja karata uz jedan jako bitan podatak

H. Zilić, foto: D. Kurbegović

Počela je prodaja ulaznica za naredne dvije utakmice naše fudbalske reprezentacije.

Zmajevi će na Bilinom polju dočekati Finsku i Ukrajinu i imamo sve u svojim rukama kada je u pitanju put u baraž. Sa dvije domaće pobjede ostajemo u igri za Katar naredne godine.

U Zenici od jutros se prodaju ulaznice isključivo kao paket za dvije utakmice, velika je zainteresovanost Zeničana sto govori i priložena fotografija na našoj naslovnici teksta.

Dakle, jako je bitno napomenuti da se karte ne mogu kupiti za jednu utakmicu nego u paketu za oba dueal i protiv Finske i Ukrajine.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Ako ostane ulaznica onda će se naredne sedmice prodavati posebno za meč protiv Finske, a posebno za utakmice protiv Ukrajine.

Jedno je sigurno, izabranici Ivayla Peteva će imati ogromnu podršku sa tribina u oba duela i to će sigurno biti veliki vjetar u leđa prema ostvarivanju cilja, a to je plasman u pomenuti baraž za Mundijal u Kataru 2022. godine.

Top Komentari

phillies
Zato ce vecina karata zavrsiti kod preprodavaca. Ljudi za cenera stoje u redu i njima kupuju po cetiri karte...
5 1
*p!p!t@*
Od danas je bila najavljena pojedinačna prodaja ulaznica mazlumi. Toliko ste upali Savezu u dupe da očiju otvoriti ne možete.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi