Ko bi rek'o čuda da se dese: Pjanić "ugledao" svjetlo na kraju tunela!

Lijepa vijest za bh. reprezentativca

Ko bi rek'o čuda da se dese: Pjanić "ugledao" svjetlo na kraju tunela!

Admin Čaušević

Napokon sjajna vijest za Miralema Pjanića u sumraku ljetnog prijelaznog roka. 

Pjanić se praktično tokom cijele fudbalske pijace seli iz Barcelone, nekoliko puta su u mu i klupski čelnici kao i stručni štab poručili da je višak.

Povezivao se sjajni veznjak s nizom klubova, najviše s povratkom u Seriju A i Juventus, međutim start sezone je dočekao kao član Barcelone.

Pretprio je na startu sezone i niz bolnih udaraca nakon što uopšte nije bio pozivan na utakmice. Ipak, danas je ugledao svjetlo na kraju tunela.

Ronald Koeman je objavio listu igrača koji konkurišu za meč sa Getafeom, a na listi pozvanih se našao i Pjanić.

Barcelona će u nedjelju od 17 sati biti domaćin gostima iz Madrida. Teško je vjerovati da će bh. reprezentativac biti starter, ali za očekivati je da dobije neki minut.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Povrtak u ekipu i eventualno igranje bit će odlična vijest i za selektora Ivayla Peteva. Pjanić je jedan od ključnih igrača Zmajeva i neophodno je da u nogama ima igračkih minuta.

Prijelazni rok se završava u utorak 31. augusta, pa je sada kako stvari stoje 31-godišnjak puno bliže ostanku nego odlasku posebno nakon odluke Koemana da ga uvrsti u tim.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ThrillerHz
Jao slike AHAHAHAHHAHAHA Jao naslova AHAHAHAHAHAHAHHA Pa s ovim ste prevazisli sami sebe ss.ba
27 0
Zmaj19
Cestitam. Usao si na klupu i tu ces biti iducu utakmicu a iducu opet na tribine. Svjetlo na kraju tunela.... Ha, ha, ha
9 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije