Iz Barcelone stiglo objašnjenje zašto Pjanić nije u konkurenciji za meč protiv Seville

Bh. fudbaler ima problema s povredom

Iz Barcelone stiglo objašnjenje zašto Pjanić nije u konkurenciji za meč protiv Seville

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sutra igraju u gostima protiv Seville prvi meč polufinala Kupa kralja.

Katalonski klub je u polufinalu dobio najtežeg protivnika, ali mnogi su se obradovali ovom okršaju jer su mečevi Seville i Barcelone uvijek spektakularni.

Prvi polufinalni meč igra se na Ramon Sanchez Pizjuanu sutra od 21 sat, a Ronald Koeman je danas saopštio spisak igrača na koje će računati za ovu utakmicu.

Mnogi su bili iznenađeni što se na spisku nije našao Miralem Pjanić, te su počele špekulacije da bh. veznjaka nema u konkurenciji za meč nakon nešto lošije partije u nedjelju protiv Betisa.

Međutim, iz Barcelone su sve objasnili i saopštili da Pjanić neće putovati u Sevillu zbog problema s povredom. Katalonski klub je saopštio da Pjanić ima bolove u lijevom stopalu, te da će detaljni pregledi pokazati ozbiljnost povrede i koliko će bh. fudbaler odsustvovati s terena.

Pored Pjanića za sutrašnji meč Koeman ne može račnati na Sergina Desta i Martina Braithwaitea koji također imaju problema s povredama. Od ranije su povrijeđeni Pique, Coutinho, Sergi Roberto, Ansu Fati i Araujo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ajax11
Sasvim normalna objava kada je loša forma u pitanju! Svi igrace koji su izašli prošle tekme, nisu u kombinaciji...baš svi povredu neku vuku...hahaha
1 2
user1585249870
Cini mi se da je kod njega "puko KVAR". Sad ce puno Vas reci: pa sta je mali princ je povrijedjen, vrati se jaci, pokazi sta si i tko si.... Ljudi nemojte se zavaravati.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi