9

Komentari (9)

Mepa
Kada su trazili smanjenje plate, ja bi napravio novi ugovor da garantuju da ce da bude u prvih 11. ako ne onda pare na sunce. Iskreno zao mi ga jer najvecim lopovima je ostavio 13 miliona. Bolje je poderat 13 miliona nego cifutskoj Barci ostavit
crni1000
izradili ga nazalost, nema vecih lopova od barce, to nije znao
atomskimrav
Sta frajer sam sebi ucini. Od karijere kakvu bi mnogi pozeljeli, on napusta mjesto standardnog igraca u Juventusu i prelazi u tad Barcelonu u velikom padu. I naravno i sam dozivljava pad. I jos im lik oprosti 13 milki eura, da bi danas sutra mogli dovesti nekoga na njegovo mjesto. Naivno moj Pjanke.
Bulle
Napustio je Juve jer Sari nije računo na njega, jbg promjena trenera u Barceloni u njegovom dolasku je ga koštalo...ne bi ni on tako, splet okolnosti nažalost...
Edin Merlin
Ne bi se odrekao jednog centa u inat jer su smradovi katalonski… Želim im sve najgore..!
Jupp
Njegova odluka, ali je mnooogoo glup decko. 1. Pristao na smanjenje plate u zamjenu za minutazu 2. Odrekao se komplet plate u iznosu od 13m eura 3. Isponizavali su ga ko niko do sada, ako ima imali Bosanskog inata u sebi, ne bi smio otici!! Napio bi im se krvi, da ne odigram minute ako treba, upravo zbog takvog odnosa prema njemu, ali bi im uzeo svaki dinar. Ovo je dokaz da je decko glup ko drvo, a Barceloni zelim da ni za 3 decenije ne osvoje ni jedan trofej!!!
Alsami
Bas ga barcelona izmuzla...Brightwite im nije oprostio ni marke...kupuju igrace od 100 miliona, a vamo im neko halali 13 ??
SarajFK
Noname992
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.