Zna se ko bi mogao dovesti Pjanića ukoliko ga Barcelona odluči prodati

Navodno ide na transfer listu

Zna se ko bi mogao dovesti Pjanića ukoliko ga Barcelona odluči prodati

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić stigao je u Barcelonu prošlog ljeta iz Juventusa kao veliko pojačanje.

Pjanić je napustio Staru damu nakon nekoliko uspješnih sezona i odlučio se da napravi iskorak u karijeri i potpiše za Barcelonu.

Međutim, to se nije pokazalo kao dobar potez jer se bh. veznjak nije naigrao u katalonskom klubu u dosadašnjem dijelu sezone.

Španski mediji jutros su objavili da u Barceloni razmišljaju o tome da prodaju Pjanića nakon samo godinu dana, te da će staviti našeg veznjaka na transfer listu ovog ljeta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

To je odmah pokrenulo špekulacije oko toga gdje bi Pjanić mogao nastaviti svoju karijeru, a prvi se oglasio engleski Telegraph. Ovaj list navodi da bi Pjanić mogao na ljeto doći u Premiership i to u Chelsea koji ga je htio dovesti i prošlog ljeta.

Londonski klub će čini se obnoviti interes za Pjanića pogotovo nakon špekulacija da će Jorginho napustiti Stamford Bridge i vratiti se u Napoli. No, šta će biti od svega toga ostaje nam da vidimo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hix
Ako on izbaci nekog iz chelsijeve prve 11orice i ja cu
7 5
Jupp
Mnogo smo napaćen narod i očigledno je da nije toliko do Pjanića koji ne dobija uopšte priliku da se pokaže koliko do trenera Barcelone. Pjanić je svijetska klasa što je pokazao do sada u klubovima u kojim je igrao. Malo igrača na svijetu je tehnički potkovano kao Mire, možda ih ima 10, ali ne može ni da dobije priliku i da se pokaže kada mu svaku treću utakmicu da priliku do min prije kraja da igra, kada je već željeni rezultat postignut i kada se igra polako smiruje...
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi