10

Komentari (10)

epson
Hoce li dolaziti Šerif da pjeva, pitam za jarana
Nije.bitno
Zar jucer nije pisalo da Juve odustao i da bi trebao u Inter
CJ1999
Hoce bit protesti za ne isplacene plate?
miki30
Arnel925
Trpim
Pouka za mlade, ne idite za parama ili nekim velkim klubovima tamoste samo broj ostanite u klubu u kojem vas cijene i u kojem možete Legende postati.
Kugla
Grijesis trebaju ici za parama karijera brzo prodje i sta onda
user1599499530
Onda kupi 5-6 zgrada i zivi ko hadzija sta treba kupovat avione kamione kockat se il drogirat ....da je meni samo njihove dvije godine znao bi ja kako cu zivit
Voland
Da, ali on nije prešao iz Rome u Barci, već iz Juventusa, koji je također veliki klub. Naravno, Barca i zadnjih 15 god ima daleko veće rezultate (bar što se tiče europskih titula), ali to ne umanjuje činjenicu da je mogao biti legenda u Juvetu da je ostao još koju godinu. Ne znam kako ga agent nije bolje savjetovao, jer je opšte poznata stvar da je u Barci trenutno (zadnju godinu-dvije) finansijsko rasulo. On je poletio u Barcu misleći da je to onaj isti klub u eri prije 2015-te. Zbog toga je zaslužio ovo što mu se dešava. Sam je birao.
JuventinoBK
Nije on oso nego smo ga mi napucali nogom u guzicu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.