Šta je s Pjanićevim transferom? Sat otkucava, dogovoren posljednji pokušaj

Završava se prijelazni rok

Šta je s Pjanićevim transferom? Sat otkucava, dogovoren posljednji pokušaj

A. Čaušević

Miralem Pjanić se trenutno nalazi u Strasbourgu gdje sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine čeka susret kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Francuske. 

Pjanić je na izlaznim vratima Barcelone, a nekoliko sati uoči posljednjeg otkucaja još uvijek nije uspio pronaći novi klub. Vrijeme neumoljivo prolazi, a iskusni veznjak se nada pozitivnim vijestima.

Više nije ni tajna gdje 31-godišnjak želi. Najradije bi se vratio u Juventus gdje je igrao najbolji fudbal u životu, ali dogovor s Barcelonom izostaje.

Čak je i navijačima na Instagramu odgovorio da se silno želi vratiti među Bianconere, ali da nije siguran da će transfer biti završen.

Jutrošnje vijesti iz Italije govore da je dogovoren posljednji pokušaj za povratka u Torino. Do razgovora će doći u poslijepodnevnim satima, odnosno za vrijeme ručka u Italiji.

Oglasi

Barcelona je spremna pustiti igrača na posudbu, ali strane ne mogu nikako da se usaglase oko plate i iznosa koje bi plaćali.

Pjanić zarađuje 8.5 miliona eura u Barceloni, a Juventus mu je spreman izdvojiti maksimalno 3.5 miliona, dok Katalonci jednostavno ne želi da pristanu da pokrivaju ostatak plate.

Pjanić želi kod Allegrija, Allegri želi opet Pjanića. Tu je sve kristalno jasno. Ostalo je na klubovima se dogovore. Vremena je premalo i eventualni transfer je na dugom štapu.

Upitno je šta bi Pjaniću donio i ostanak na klupi. Većinu prošle sezone je grijao klupu. Isti scenarij sigurno ne želi ponoviti. I ostanak Ronalda Koemana na klupi mu ne ide u prilog.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...hvalim te Boze,da zavrsi i ovaj prelazni rok da ne citam vise 10 vijesti o njemu svaki j*beni dan.
5 0
Karlosicroberto
BOMBA SA OTOKA, PJANIĆ U ARSENALU ????? PJANIĆ U INTERU,SVE ZAVRŠENO STARA LJUBAV? ROMA SE JAVILA, MURINJO BI GA VOLIO IMAT U SVOM TIMU.. LIK ce ostat u barci i uzimat pare koje nikad vise niđe neće uzimati... Pozz
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti