27

Komentari (27)

Sucro
U srijedu je nova utakmica, Pjanić će igrati u prvih 11,siguran sam u to.
ISTINA
Što se Barsa prije riješi Koemana to bolje.Sinoć pobjeda na jedvite jade,bez ideje,tromo i presporo.
MehaAli
DA BOG DA IZGUBE SVE I JEDNU BEZ Pjanića
Zulfikar
Mire pukni ga bokserom u nos, ali pred svima.
Da li Koeman smije pokazati Messiju da je on sef, sumnjam. Zna Koeman nad kojim igracima smije graditi autoritet. Naravoucenije za fudbalere Bosnjake, ne idite ni u jedan klub gdje Holandjanin trener, jer oni ne vole nas.
Karlosicroberto
Trebao je otici u PSG...
ooljaca
Eto ga vec u januaru tamo
Saray
Leti on vrlo brzo iz Barce
Sanagoal
Gledao sam ga u nekoliko utakmica i mogu reci da i nije pokazao dobru igru. Samo kratka dodavanja, i nekoliko losih suteva. A Messi je gazda i mora mu svaku loptu dodati.
YouTalkinToMe
Niko ne spominje da je i sam juventus se htio rjesiti pjanica, nije on trazio da ide vec je samo kad je morao da ide izabrao barcelonu.
user1583752673
Ne znam sta je ocekivao nakon sto je se medijima javno zalio. Ne ide to tako Mire bar bi ti trebao znat
wenger86
Ma ajde ba sta se sikirate za njega... bar je osiguran, plata kolika je-tolika je bar je redovna a i zena mu radi :)
Vienner
Sutra ako bog da izvuci neke od kreatora nove sramote barse PSG CHELSEA BAYERN MAN. CITY
Mehinaldo
Tesko je odbiti barselonu ali realno barsa igra lose zadnje rei godine tako da mislim da je pogresan potez ali pitanje je koliko si on u svemu pita tako da sto se transfera tice mislim da je odluka losa a sto se tice igre i trnera slazem se u potpinosti sa nekim konje gore napisao kako takav jedan igrac moze biti tako glup trener hajde da izuzmemo pjanica nije ni on u bog zna kakvoj formi ali ovako kako on postavi i sta on eksperimentise nema tu napredka a apsolutno se slazem da pjanic realno pored onakvog busqueca moze komotno igarti nista losiji nije samo je bolji od onog kloca imrlog mrtvog hodati ne moze makar je malo zivlji mire mada je i on tempas pofin predja mu je top ali promjena je nikakva uvijek igra u jednom tempu vecina pasova ide na bog ili nazad bez rizika nije to to
YouTalkinToMe
Pa kad ti je igra u rangu raspalig busketsa, naravno da ce onda buskets dobiti prednost na osnovu stare slave a uz to iz barcine skole je dosao. Pjanic dosadasnju priliku za igru apsolutno nije iskoristio i sam je kriv sto je na klupi. Pedri dijete od 17 godina slobodnije igra od njega.
DadiG
Šta kažeš Šljivak, ne “suti” na dobro?
MaxBavarac
Kantalona je ove sezone dobra isto onoliko koliko Pjanke igra u istoj...(8-2)
user1594933207
**** ti to 8-2 mater usta vise
Zgembic
Mire je trebo samo da suti i da igra dobro kad dobije priliku jer drugacije samo sebi skodi. Do sada je imao i medije na svojoj strani protiv Kumana a od sad pitanje je, posebno nakon Juventusa kad i nije bas bio dobar.
Fk1921
Kuman je glupan na kvadrat
Vienner
Naravno sutra ce da se crveni ko paprika kad vidi protivnika za ligu prvaka. Amin od ovih 5 jedna PSG BAYERN MAN. CITY LIVERPOOL CHELSEA
user1604593678
Sam je kriv,od ekipe koja se bori svake godine za scudetto i ligu prvaka do ekipe koja propada i grijanje klupe. Sad sjedi i uzivaj i na kraju ajd u Dinamo Zagreb a Koeman kao licnost idiot a kao trener jos veci idiot. Za ne povjerovat da svako ko je bio odlican fudbaler moze biti i trener e vidis da nemoze!!!
Krosteutegurovic
To si dobro rekao za trenera, ali ja onda nekontam zašto mnogi hoće Barbareza za trenera repke a čovjek nije u fudbalu godinama i nikakvog trenerskog iskustva nema a pogotovu da takav (neiskusan)vodi repku nikako mi nije jasno,
user1594933207
I koeman je glup jbt, sta ima igrat busquets vise, startaj pjanica svaku tekmu pa ako vec oce da ga izbaci nek ga izbaci u drugom poluvremenu nekad
Denchi
3 igraca 2 pozicije: Katalonac, Holandjanin i Bosanac. Logicno da Bosanac ne igra
miki30
Nek truhne sad na klupi, hoće da igra kae sa Messiem, nebi me čudilo da je baš on insistiro na tome da griješ klupu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti