Miralemu Pjaniću je danas pravi Bajram
Popularni Mire je u Torino stigao na ljeto 2016. godine, a novi ugovor će ga za Staru damu vezati još pet sezona.

Zvanično potpisao produženje ugovora

Miralemu Pjaniću je danas pravi Bajram · Zvanično

Vezni fudbaler Juventusa Miralem Pjanić danas je zvanično produžio ugovor sa ovim klubom.

Pjanić je bio velika želja brojnih evropskih velikana ovog ljeta kao što su PSG, Manchester City, Chelsea ili Real Madrid, ali na kraju je ipak odlučio da ostane u redovima Juventusa.

Italijanski mediji su već ranije prenosili kako će Pjanić sada godišnje zarađivati oko 6,5 miliona eura, a bit će četvrti najplaćeniji fudbaler u Seriji A. Inače, novi ugovor vrijedi do 2023. godine što je godinu više od prethodnog, dok je plata viša za oko dva miliona eura.

Jedan od prvih saigrača koji mu je uputio čestitku je Marokanac Mehdi Benatia koji je čestitku uputio preko Instagrama.

Svemu dodajmo da je Pjanić u Juve stigao na ljeto 2016. godine iz Rome nakon što je aktivirana otkupna klauzula koja je iznosila 32 miliona eura. Sada već možemo pretpostaviti da će preostale najbolje dane karijere popularni Mire provesti u redovima Stare dame.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SEIKO
A Real a Barsa....srali ste mjesec dana, neće ga niko.
7 34
Mahir
moze sad i kurban zaklat
21 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije