Miralemu Pjaniću ni koronavirus ne može ništa

Trenira punom parom

Miralemu Pjaniću ni koronavirus ne može ništa

Endin Čaušević

Prije nekoliko dana Barcelona je objavila da je bh. reprezentativac Miralem Pjanić pozitivan na koronavirus.

Pjanić se nalazi na odmoru na italijanskoj obali, a nakon što je izgubio čulo okusa i mirisa odlučio je da se testira. Nažalost, rezultat testa je bio pozitivan zbog čega je Pjanić odmah otišao u samoizolaciju.

On će se Barceloni priključiti tek za dvije sedmica kada se oporavi, a do tada ne može putovati u Španiju. Također, Pjanić je otpao i za duele bh. reprezentacije u Ligi nacija protiv Poljske i Italije.

Međutim, ono što je najvažnije jeste da se Pjanić dobro osjeća, te da nema nekih većih problema. Sigurno da je najveći problem što ponovo mora u karantin, ali Pjanić zna kako da "ubije vrijeme".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bh. veznjak je objavio danas fotografiju iz teretane i pokazao je da vrijedno trenira, te da ga ni korona ne može zaustaviti da u što boljoj formi dočeka novu sezonu i debi za Barcelonu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Pa sta ce mu kad nema simptoma haha da se nije testirao nebi ni znao da je imao covid
4 1
GigantMostarski
Cuj ni korona virus ne moze nista..... pa decko je zdrav ko drenj. Taman ce te ga uklet pa ce je fasovat. Boze moj stvarno nekad ne mogu shvatit vase glupe naslove.....
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi