Šta god da uradi Pjaniću se sa Xavijem dešava ista stvar

Bh. reprezentativac mora biti strpljiv

Šta god da uradi Pjaniću se sa Xavijem dešava ista stvar

Admin Čaušević

Miralem Pjanić je ovog ljeta ostao u Barceloni, barem do sada.

Koliko god bio dobar i trudio se na treninzima te šta god da uradi sasvim je jasno da Xavi ne mijenja svoj stav o Pjanićevom statusu u ekipi.

Sasvim je jasno da u hijerhiji veznih igrača Pjanić nije ni blizu prvog plana što pokazuje i utakmica protiv Valladolida.

Naime, bh. veznjak će i ovaj susret započeti s klupe te je ogromno pitanje da li će uopšte dobiti priliku za igru.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Priliku za igru će dobiti defanzivac Kouande kojeg je Barcelona uspjela nekako registorvati i on će biti jedan od štopera.

Inače, startna postava Barcelone izgleda ovako: Ter Stegen, Araujo, Koundé, Eric García, Balde, Busquets, Gavi, Pedri, Raphinha, Dembele i Lewandowski.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajFK
Trebo je glupan umjesto kose presaditi mozak.
2 6
amadeus21
Dosadni ste s Pjanicem...nece nikad zaigrat, i ispao je glup sto je pristao na smanjenje plate
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti