Prve vijesti u vezi zdravstvenog stanja Mirka Oremuša su pozitivne

Osjeća se dobro

Prve vijesti u vezi zdravstvenog stanja Mirka Oremuša su pozitivne · Saznajemo

E. Škorić

Mirko Oremuš, nogometaš Sarajeva, stradao je nakon jednog sudara sa Mustafom Mujezinovićem u finišu današnjeg derbija na Grbavici.

Oremuš je imao blaži potres mozga i nije mogao nastaviti derbi, te je na nosilima iznesen s terena.

No, dobra vijest je da je sada u redu i da se dobro osjeća, te da nema frakture kosti niti krvarenja u glavi. Urađen je CT glave i nalaz je bio regularan.

Oremuša čekaju dani mirovanja i nije za sada poznato hoće li biti spreman već za naredno kolo i derbi sa Zrinjskim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Definitivno u Sarajevu žele da se što prije oporavi jer se radi o jednom od ključnih igrača bh. prvaka bez kojeg tim Vinka Marinovića ne bi bio isti.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lafac
Folirao!!
3 24
Tmm1987
Nije mu nista, supak folira da ne dobije drugi zuti
4 17

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi