Mirković: O Posušju ne znamo mnogo

Goražde se bori za Prvu ligu FBiH

Mirković: O Posušju ne znamo mnogo

Goražde će u doigravanju za plasman u Prvu ligu FBiH igrati protiv Posušja.

Iako Goraždani o narednom protivniku ne znaju mnogo, ističu da Posušje neće podcijeniti i da će dati sve od sebe kako bi na kraju izborili povratak u prvoligaško društvo.

"Iza nas je odlična sezona, osvojili smo prvo mjesto, no šlag na tortu će biti tek ako sada izborimo plasman u Prvu ligu FBiH. Bila bi to kruna dobrog rada svih igrača, stručnog štaba, uprave i ostalih koji su uz klub", kazao je defanzivac Goražda Igor Mirković, pa se osvruo na Posušje.

"O njima ne znamo mnogo, ali ne smijemo ih podcijeniti i u obje utakmice ćemo ući maksimalno ozbiljno. Nadam se da ćemo na kraju slaviti s našim vjernim navijačima, koje ovom prilikom pozivam da dođu u što većem broju na stadion i da nas podrže u zajedničkom cilju."

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Prve utakmice doigravanja igraju se u četvrtak 7. juna od 17:30 sati, a revanši su tri dana kasnije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti