NK Zvijezda doveo još jedno zvučno pojačanje

Mirnes Salihović u Gradačcu

NK Zvijezda doveo još jedno zvučno pojačanje

E. Škorić

NK Zvijezda iz Gradačca ima velike planove u ovoj sezoni, iako je istu otvorila kao autsajder zbog silnih problema.

S vremenom se situacija na Banja Ilidži poboljšala, pa je Zvijezda od ekipe koja će učiniti sve da ostane u ligi, za nekoliko mjeseci postala ekipa koju mnogi vide čak i u Premijer ligi.

Crveno-bijeli su prvi dio sezone završili na šestoj poziciji, ali jasno je da zaostatak od šest bodova za vodećim Posušjem nije razlika koja ne može da se anulira i prestigne.

Nekoliko pojačanja stiglo je u Gradačac u zimskoj pauzi, a nekako najzvučnije je došlo kao posljednje, danas, a radi se o iskusnim golgeteru Mirnesu Salihoviću.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Salihović je bio prvo ime Slavena iz Živinica, a potom banovićke Budućnosti, ali će u nastavku sezone nositi dres Zvijezde. On je u 12 nastupa u prvom dijelu sezone postigao šest golova uz dvije asistencije.

Prije njega Zvijezda je dovela Omera Berbića iz Budućnosti, Eldin Fačić se vratio, a ranije je potpisao i Marko Rastoka. Došao je i Elvedin Rastoder. Očekuje se još nekoliko dolazaka, a ono što je za klub jako bitno, zadržan je kostur ekipe.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi