Miroslav Klose se vraća u Njemačku?
Foto: EPA

Žele ga u bivšem klubu

Miroslav Klose se vraća u Njemačku?

Iskusni njemački fudbaler Miroslav Klose mogao bi se ovog ljeta vratiti u domovinu.

Za usluge najboljeg strijelca u historiji Svjetskih prvenstava zainteresovan je Kaiserslautern, klub u kojem je Klose počeo sa 'ozbiljnim' fudbalom.

"Kakav bih ja bio predsjednik kada ne bih pokušao. Ukoliko uspijem, smatrat ću to jednim od svojih najvećih uspjeha", poručio je predsjednik Kaiserslauterna, koji se nada da bi u transferu bitnu ulogu mogle odigrati emocije i nostalgija proslavljenog fudbalera.

Miroslav Klose je u Kaiserslauternu proveo pet sezona (od 1999. do 2004.) i za ovaj klub je odigrao 147 utakmica uz 52 gola.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Jedan od problema s kojim bi se mogli susresti u Kaiserslauternu jeste činjenica da ovaj klub nastupa u 2. Bundesligi, a pitanje je da li bi Klose pristao da nastupa u Cvajti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi