Novi otkaz Bajeviću pred meč odluke!

Novi problemi

Novi otkaz Bajeviću pred meč odluke!

S. Grebović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine bit će lišena usluga Miroslava Stevanovića pred odlučujući meč(eve) baraža za odlazak na EURO.

Igrač švicarskog Servettea je jučer stigao na okupljanje naše selekcije sa bolom u desnom koljenu, što je odmah sugerisao našem medicinskom osoblju.

"Nakon pregleda i urađene magnetne rezonance ustanovljeno je da se radi o povredi medijalnog kolateralnog ligamenta koljena. Kako je potvrdio medicinski tim bh.reprezentacije ova povreda će onemogućiti Stevanoviću pune sportske aktivnosti u narednih 14 dana.", stoji u zvaničnom saopštenju Saveza.

Ovo je pored Duljevića i pomoćnog trenera Cvike kojima je ustanovljeno prisustvo koronavirusa, te Koljića, Čivića i Kovačevića zbog povreda još jedan neočekivan gubitak za naš tim, bez kojeg ćemo, nadamo se, uspjeti u svom cilju a to je plasman na Evropsko prvenstvo.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Susret između Bosne i Hercegovine i Sjeverne Irske na rasporedu je u četvrtak, a pobjednik tog duela će se za plasman na kontinentalnu smotru boriti sa boljim iz dvoboja Republika Irska-Slovačka.

Top Komentari

DelPiero
tako se to radi, znas da imas povredu ali ipak dodjes da te pregledaju doktori reprezentacije
7 0
Denchi
Zovi Rahmanovica Dule, ovi iz Sarajeva su u najboljoj formi a i znamo kako treba s tim cobanima...
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi