Miroslav Stevanović proglašen najboljim igračem Servettea

Priznanje za bh. fudbalera

Miroslav Stevanović proglašen najboljim igračem Servettea

Bh. internacionalac Miroslav Stevanović iza sebe ima veoma uspješnu sezonu u Servetteu, s kojim je završio na trećem mjestu u švicarskoj Challenge ligi.

Iako njegov tim nije uspio da se plasira u Superligu, Stevanović će sezonu pamtiti po dobrom jer je za svoj klub u premijernoj sezoni postigao osam golova, uz devet asistencija i malo mu je nedostajalo do "double-double" učinka.

Stevanovićeve dobre igre prepoznali su i navijači, pa je bivši fudbaler Željezničara proglašen najboljim igračem Servettea za sezonu 2017/2018., a priznanje mu je uručeno na poluvremenu današnje utakmice protiv Rapperswila (0:3).

Miroslav Stevanović je u Servette došao prošlog ljeta kao slobodan igrač iz Željezničara, a tokom karijere je još nastupao za Vojvodinu, Borac, Sevillu, Elche, Alaves, Gyor i Ergotelis.

Za reprezentaciju BiH je Stevanović odigrao 13 utakmica i postigao je jedan pogodak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije