Stevanović strijelac za švicarski Servette

Bh. nogometaš u sjajnoj formi

Stevanović strijelac za švicarski Servette

Miroslav Stevanović igrama u pripremnom periodu nagovještava kako će i na proljeće igrati važnu ulogu u Servetteu.

Ovaj bivši reprezentativac BiH je u prethodnoj polusezoni zabijao, asistirao..., što ga je svrstalo među najbolje igrače lige, a da je u pravoj formi pokazao je i u današnjem pripremnom meču protiv Nyonnaisa (3:1).

Nyonnais bio je taj koji je prvi došao do prednosti, i to već u sedmoj minuti, ali vrlo brzo Servette se uspio vratiti u meč. U 16. minuti za izjednačenje je pogodio Schalk, a nedugo nakon toga u strijelce se upisao i Stevanović, koji je ujedno Servetteu donio i preokret.

Do kraja poluvremena mreža Nyonnaisa se još jednom zatresla. Gol za, ispostavit će se, konačnih 3:! postavio je Maccoppi u 38. minuti.

Stevanovićev Servette se inače u švicarskoj Challenge ligi nalazi na prvom mjestu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi