Mirror: Gol bivšeg igrača Sarajeva među najboljim u godini

Na Koševu se nije snašao

Mirror: Gol bivšeg igrača Sarajeva među najboljim u godini

Ugledni Mirror sačinio je listu od 11 golova koji su se trebali naći u konkurenciji za prestižnu FIFA-inu nagradu.

Svjetska fudbalska federacija od 2009. godine dodjeljuje nagradu za najbolji gol godine, a iako je već poznato deset kandidata, novinari Mirrora smatraju da je nekoliko fenomenalnih golova izostavljeno. 

Među njima je i pogodak Miroljuba Kostića. Nekadašnji fudbaler FK Sarajevo je u duelu Borca i Javora postigao gol sa više od 30 metara, a svaka riječ o njegovoj majstoriji je suvišna. 

Podsjetimo, Kostić je u januaru raskinuo ugovor sa FK Sarajevo nakon što se nije uspio izboriti za mjesto u timu.



Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi