Mirudin Osmančević u stručnom štabu FK Vitez

Mladi i ambiciozni trener spreman za nove izazove

Mirudin Osmančević u stručnom štabu FK Vitez

S. Mlaćo
U članu Druge lige Federacije grupa Zapad FK Vitez iz Viteza vrijedno se spremaju za drugi dio sezone.

Vitežani su odlučili da dodatnu pažnju posvete organizaciji kluba, omasovljenju omladinskog pogona, pa je pred trenerima mnogo posla.

Čelnici kluba odlučili su angažovati i mladog, te veoma ambicioznog trenera Mirudina Osmančevića.

Osmančević posjeduje UEFA B licencu, a uskoro planira upisati i program za A licencu, što će biti dodatni izazov za njega.

“Predstavljamo novog trenera našeg kluba koji će kao član stručnog štaba trenirati neku od omladinskih selekcije kluba.

Jedan vrlo bitan faktor, to jest osobina, koja krasi mladog trenera Mirudina O. je ta što on zna, hoće i voli raditi timski, raditi u zajednici trenera, uvažava starije i iskusnije, a spreman je i podučiti sve one koji žele da napreduju u struci.

Opis fotografije nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Dobro nam došao, t.j. dobro nam se vratio u FK Vitez i želimo ti uspješan i dugoročan rad sa našim mladim fudbalerima“, objavili su iz FK Vitez.

Osmančević je i nogmetni sudija u Drugoj ligi Zapad, a uskoro bi trebao i zvanično postati nogometni sudac sa saveznom kategorijom, što je najveća kategorija u nogometu u BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti