Mirza Kovač: Mislim da možemo biti među prve tri ekipe, a možda i uradimo nešto više
Kovač smatra da ekipa ima kvalitet za nešto više

Strijelac petog gola za Rudar govorio nakon pobjede protiv Bratstva

Mirza Kovač: Mislim da možemo biti među prve tri ekipe, a možda i uradimo nešto više

S. Pašalić

FK Rudar Kakanj savladao je NK Bratstvo Gračanica sa 5:2 iako su gosti u dva navrata vodili u ovom meču.

Domaći su u završnici meča stigli do pobjede kada su u posljednjih 11 minuta postigli tri gola, a strijelac posljednjeg je bio Mirza Kovač koji je po završetku meča dao svoj komentar.

"Znali smo da će ovo biti jedna teška utakmica, pogotovo nakon što smo prošlo kolo izgubili nakon jednog velikog niza gdje nismo izgubili nijednu utakmicu. Imali smo seriju pobjeda, u prošlom kolu smo izgubili, to nas je dosta poremetilo, ali smogli smo snage i znali smo da će ovo biti teška utakmica i tako je i bilo."

"Krenuli smo dobro u utakmicu, imali smo nekoliko prilika, čak smo i pogodili prečku, međutim kako to biva u fudbalu, to nas je kaznilo i u sljedećem napadu smo primili gol."

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Ipak, do kraja prvog poluvremena, mislim, u najboljem mogućem vremenu smo uspjeli da izjednačimo. Na poluvremenu smo dobili instrukcije od trenera kako da igramo u drugom dijelu, međutim nije krenulo najbolje..."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi