17

Komentari (17)

rabodimis
Mi smo jedini klub na svijetu sa samoubilackim ambicijama.. Alal vera, ocekivanja sa ovim na celu su bar da opstanemo u ligi. Novo doba sa Mirvicem je izgleda 2 liga, tamo nikad nismo bili.. Ovaj zalizani se taman uklapa uz ostale nesposobne uhlje*e iz administracije kluba.. "Nas" je kad mu trebamo, inace ne postoji nit je kad postojao za FK Sarajevo, njegov doprinos bilo cemu vezano za klub je stetocinski..
PRESEDAN
Ma dobro je,šuti,kad mi Risto Vidaković reče da ga je Mirvić pitao,ko je i šta je,sve mi je jasno.
Bordoakapitar
Reci cu samo HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA... Bravo Mirvicu! Je li ovo ta druga faza investiranja? Faza koja vodi putevima KK Bosne? Yebale te tvoje pare. Pa ova grupa "strucnjaka" bi trebala raditi besplatno jer im je ukazana cast da vode FKS! Kako smo jadni, ne gine nam grcevita borba za opstanak. Mogu samo zamisliti koja ce zvucna imena osvanuti na AFH...
pjanke.sa
Evo jedan klasican primjer komentarisanja navijaca koji misli da je FK Sarajevo Real Madrid a nije svjestan da smo najjadnija liga na svijetu. I jos nije svjestan da bez dizanja rejtinga drzave kao takve, nema nista a kamoli fudbala. I jos nikada nece biti svjestan koliko pravi igraci nece da dodju u nasu ligu jer igraju po njivama. Samo se nadam da ce se sada nesto na bolje okrenuti ako se ikada ovi tereni naprave. Spustite se na zemlju, pa vecina vas je muslimani, trebali biste da znate da trebate ostati ponizni a ne da psujete i tjerate igrace iz naseg kluba. Uzas.
domy
Ti si jadni patetik i demagog. Čime potkrepljuješ takve tvrdnje? Sretno Mirza i ekipa!!
pjanke.sa
Ista ce stvar biti kao sa Fedjom. Dragi moji navijaci, nepismeni i pismeni, moramo dati vremena ljudima da se upoznaju sa ekipom i ekipi da sazrije zajedno. Inace ce nam i sa Kloppom biti kao sa Fedjom. Nadam se da ste na Fedji naucili i da xete spustiti ocekivanja, nismo mi Real Madrid.
King_Kenny
@pjanke.sa ...realno,bolje da je Dudic ostao do kraja...
Uranija
Pružiti podršku Mirzi i dati vremena da se stvari poslože, i onda suditi i pametovati. Sretno!
pjanke.sa
To sam i ja rekao za Fedju pa ste ga svi pos rali za 4 mjeseca. Sto bi sada bilo sa Mirzom drugacije?
Ako ništa sve su to ratnici Sarajeva možemo ih istrpit malo...
BordoBijeli1
Velika podrška za Varešanovića i njegov stručni štab, trebaju nam naše legende!
pjanke.sa
Tako je moramo im podrsku dat! Pa daj majku mu da budemo slozni barem ovaj put! Lijepi Ismet rahmetli, kako je tada bilo lijepo navijati za Sarajevo. Takav vodja navijaca nam treba !
Starigrad01
Hairli ti bilo Mirza.Ti si našr djete,ti voliš Sarajevo.Svi ćemo te podržati aBd
user1605368976
Kupujmo domaće. KONAČNO!
hzkg1
Sretno Mirza, stručni štab je dobar, bolje nego žuti u svakom slučaju
stole
Hahahahah pa i Prosinečki je za ovog Ferguson licno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.