8

Komentari (8)

user1676165683
Par narkomana ruši klub !!!!!!
user1675182613
hahahahahahahahahaahah
Kakakak
HZ su interesna skupina, veze oni nemaju sa FKS....Sarajevo sve vi ponajmanje i to je dokazano više puta, eto ovo vam kaže bolesnik FKS
plemic
zašto zabrana za publiku? jel krivnja do trenera ili navijača?
pjanke.sa
Pa pise nogometni savez da ne mogu organizatori, kao FK Sarajevo zajedno sa njima, garantovati sigurnost na stadionu Veleza i u Trening kampu u Zenici. Zato oni zabranili publiku. Ima komplet tekst na sport1.ba
frki82
Ja debila navijača(manja grupa delikvenata) mati moja.Ko bolan vas išta pita,ljudi kupili klub,uložili i ulažu svoje pare,iščupali nas 2 puta da ne završimo ko Čelik i vi bi sad nešto da im dirigujete,a žao vam dati cvaju za člansku!!!!Ma mrš!
pjanke.sa
Bravo majstore. Najlakse je vazda bilo dici ruke i reci ja bojkotujem. Ocito su ih oni koji nemaju vise tala u klubu natjerali na bojkot. A sve na ustrb kluba. Sta me bolan briga ko je u klubu, ko je trener. Daj sansu svakome, nek se pokaze. Pa onda mozes samo dati svoje misljenje, a bojkot, to nikome ne donosi dobro. Btw, isti su ti navijaci FK Sarajevo kostali vise od 100k KM sano prosle sezone sa njihovim debilnim proslavama, bakljama i transparentima. Treba biti mangup pa znati navijati za svoj klub po pravilima. A ne kod nas mangup koji bojkotuje i u crno ga zavija. Sve naopako.
F1F
@pjanke.sa bravo majstore
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.