9

Komentari (9)

Skender
Gospodin Mirvic radi velike stvari za FK Sarajevo i treba ga podrzati svaki istinski navijax ovoga kluba. Varesanovic je od na brzinu sklepanog tim aizvukao maksimum i svakako mu treba dati punu podrsku da nastavi svoj rad. Oni navijaci sto pozivaju na bokot dolaska na stadion neka prvo vraste novac klubu koji su istjerali is klupske kase s svojim glupim bakljadama koje su svima preko glave. Bez takvih navijaca bit ce svakako puno polje i sigurnije doci na stadion i navijati za svoj klub.
BordoBijeli1946
Ti i takvi kao ti volite Sarajevo samo kad igra na Kosevu izgleda i to pod uslovom da ne padne kisa.
51826291919188923
Koda igra protiv Reala ....
nakopitam
Ahhaahahhahahaahhahahahahaahhahahahahahaahha
BordoBijeli1946
user1679304057
Skender
Cudi me da Bordobijeli1946 nisu nikada javno osudili navijace koji godinama samo stete klubu i isjeruju mu novac na placanje kazni za njihovo divljanje na stadionima. Zasto su navijaci Zeljeznicara skupljali vise puta novac za svoj klub a navijaci Sarajeva to nisu? Zasto se ne redi na masovnom uclanjivanju? Zasto se uvijek poturaju noge onima koji rade i daju sve od sebe? Zasto niste bojkotovali desetine ostalih trenera s losim rezultatima. Varesanovic je do sada uradio odlican posao. Naravno moglo je i bolje. Zasto se od samoga pocetka nekom ne daje podrska vec se inati?? sramota. Kao dugogodisnji navijac s urednom izmirenom clanarinom stidim se takvih navijaca. Istinski navijac navija za FK Sarajevo. Mene 0% ne zanimaju neke navijacke skupine koje zelre da se igra i navija za njih.
user1676981590
BordoBijeli1946
Varesanovic se ne bojkotuje zbog rezultata debilcino, nego zbog ranijih izjava protiv kluba i navijacke grupe. Informisi se malo pa lupaj po tastaturi. Toliko je dobar da se nismo pomjerili ni za jedno jedino mjesto otkako je trener, a nije bas jucer dosao. A ima najskuplju ekipu lige. Horde nemaju nikakav interes osim jakog i mocnog Sarajeva, a Ajla i Mirza kakve interese imaju pitanje je. Pitanje je da li bi tu bili da je klub bez marke. A Hz ce biti i kad bude i na vrhu i na dnu. Danas ce na utakmici i biti oni kojih nikad nema kad je lose stanje. B O J K O T
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.