Jagodić sretan zbog boda, trener Sarajeva se nije udostojio doći

Mirza Varešanović bez komentara o utakmici!

8

Komentari (8)

user1659354598
Pravada za FK Torpedo,istupite iz lige,svi vas kradu,svi su protiv vas
omer
A ni rijeci o ponistenom golu Sarajeva u sudijskoj nadoknadi. Zar i autor ovog teksta stvarno misli da je bio faul u napadu? Pih!
Mustafa
Raduj se Mirza turcine dobio si pare od ceta a nasu Slibodu si .sahranio
pjanke.sa
Majmune Mustafa Tuzlak nas je po nalogu satrao ocito.
Mustafa
Nije on pravi Tuzlak to ti je krsteni musliman iz Bijeljine! Majmune bolje je da ste pustili Slobodi ona tri boda koja sad mozete nabiti na kar. Mi bi smo vam iduce godine pomogli da budete sampioni a sad posto ste nas izbacili iz lige nek vama i Zelji ponazu vasa braca djikani iz Sloge i Leotara
SonPen1946
pi*kica zalizana, majku je*bo svoju poganu
nakopitam
Sad ce on oper tuci male hordice kao onda na kosevu. Hahahahahahahahhahahahahahahahahahaha
MSOZ101
Kamo sreće da smo mi ostali uskraćeni za njegovu pojavu na klupi. Ajla i Ismire imao bih što šta reći ali saburli Ramazan je. Red je vala da se razilazimo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.