Miše bivši, Baka Slišković se vraća na klupu Zrinjskog

Promjene Pod Bijelim brijegom

Miše bivši, Baka Slišković se vraća na klupu Zrinjskog

E. Čaušević

Aktuelni prvak BiH ekipa Zrinjskog proteklog vikenda doživjela je neočekivan poraz u Zenici od Čelika koji je golom Nermina Jamaka slavio sa 1:0.

Zrinjski u novu sezonu nije ušao kako se očekivalo, a ispadanjem iz kvalifikacija za Ligu prvaka dalo se naslutiti da u ekipi ne funkcioniše sve baš najbolje. Plemići za nekoliko dana igraju revanš trećeg pretkola Evropske lige protiv Ludogoretsa, ali u redovima ovog tima ne vlada baš veliki optimizam.

Samo nekoliko utakmica Ante Miše će napustiti klubu mostarskog kluba jer nije baš opravdao očekivanja čelnika. Zrinjski i Miše su raskinuli saradnju, a Plemići su potvrdili da se na klupi vraća Baka Slišković.

Slišković će sutra odraditi trening s ekipom, a već u četvrtak ga očekuje revanš protiv Ludogoretsa koji se igra na Pecari u Širokom Brijegu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

king11
izgleda da smiješ izgubit od svih osim čelika, inače odma smjena, prvo onaj iz želje pa sad ovaj
39 1
Balija
Dje ste sada Misevi!!!!!
18 21

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi