Miše: Imamo realne šanse za prolaz dalje

Zrinjski spreman za Spartak

Miše: Imamo realne šanse za prolaz dalje

Samir Mlaćo

U HŠK Zrinjski spremni dočekuju prvi meč protiv Spartak iz Trnave. Plemići su se spremali u Sloveniji, odigrali i par prijateljskih utakmica te vjeruju da su dostigli formu koja će biti dovoljna da prođu slovačkog prvaka.

Prvi meč igra se u utorak u Trnavi, a revanš sedam dana kasnije. U redovima bh. prvaka vlada sjajna atmosfera i svi vjeruju u pozitivan rezultat.

"Pripreme utakmice su pokazale da spremni dočekujemo duel protiv Spartaka iz Trnave. Dobro smo ih skautirali i mislim da imamo realne šanse za prolazak", kazao je šef struke Zrinjskog Ante Miše.

Zrinjski će sutra vjerovatno ostati bez defanzivca Mateja Rodina koji će klub napustiti nakon samo mjesec dana.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti