Miše nakon eliminacije: Ispala je bolja ekipa

Trener Zrinjskog nakon meča

Miše nakon eliminacije: Ispala je bolja ekipa

Trener Zrinjskog Ante Miše bio je razočaran nakon što je njegova ekipa ispala iz Lige prvaka poslije remija protiv Spartaka iz Trnave (1:1). 

Zrinjski je prvi susret u Slovačkoj izgubio 1:0 i večeras je rano primio gol koji mu je sigurno pokvario mnoge planove, pa do kraja meča nije uspio da okrene rezultat i morao se pomiriti sa ispadanjem.

Miše je nakon meča poručio da je bolja ekipa ispala.

"Pa, ne mogu se oteti dojmu da je bolja ekipa ispala. Primili smo gol iz jednog jedinog udarca u okvir, imali smo prije toga pet ili šest situacija. Nismo uspjeli na vrijeme dati gol, a primili smo ga u najgorem mogućem momentu. Dakle, iz jednog udarca u okviru gola smo izgubili. Nismo imali nijednog strijelca koji bi one lopte koje su prolazile kroz peterac pospremao u mrežu", počeo je Miše.

"Oni jesu jaki iz prekida, ali osim gola nisu nam zaprijetili nijednom ni iz kornera ni iz slobodnjaka. Nažalost, prije prekida naša dva igrača se nisu dobro sporazumjela i primili smo gol, to je bio problem".

Novinare je zanimalo da li je izostanak Amera Bekića uticao na to da se Zrinjski muči u realizaciji.

"Pa, sigurno da nam je Bekić nedostajao. Ima iskustvo igranja velikih utakmica, ali nije bio spreman i nažalost nije mogao biti u sastavu".

Bilo je govora i o suđenju...

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ne bih ja tražio alibi u suđenju i nije moje da ga komentarišem", kratko je rekao Miše.

"Trenutno sam skoncentrisan na meč protiv Slobode u Tuzli jer prvensrtvo moramo dobro početi. Vallettu ćemo dobro skautirati i probat ćemo proći dalje", poručio je za kraj trener Zrinjskog.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamingst
Ispala je gora ekipa.
18 0
Manifaktura
iugubili u dvije tekme 2:1 al su bolji...jos ih sudije uzele..kako objektivan komentar
14 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti