Mišić: Pobjeda GOŠK-a neće doći u pitanje

GOŠK gostuje u Ljubuškom

Mišić: Pobjeda GOŠK-a neće doći u pitanje

Sutrašnja utakmica 20. kola Prve lige FBiH za GOŠK donosi gostovanje u Ljubuškom.   

Ekipa iz Gabele nakon uvjerljive pobjede nad Podgrmečom (5:0) gostuje u Ljubuškom kod Sloge, a da u GOŠK-u uoči utakmice vlada veliki optimizam potvrdio nam je i vezista Marko Mišić.

"Naš cilj je jasan. U utakmicu ulaznimo maksimalno motivisani s namjerom da ostvarimo pobjedu, a to želimo i u Ljubuškom i ko zna šta se može izdešavati do kraja sezone. Sloga je mlada ekipa koju ne poznajem dovoljno dobro i mislim da pobjeda neće doći u pitanje", kazao nam je Mišić, dodavši:

"Pozitivna stvar za moj tim je to što nema povrijeđenih, niti kartoniranih igrača i svi su na raspolaganju za sutrašnju utakmicu protiv Sloge", istakao je Mišić.

Mišić je u redove GOŠK-a stigao upravo iz Sloge, a tokom dosadašnje karijere još je nastupao za Vitez, Jedinstvo, Čapljinu, Olimpic, Slogu iz Uskoplja i Croatiju Sesvete.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi