Otkrio je za SportSport.ba i zašto nije bio voljan da dođe u FK Sarajevo

Misimović otvoreno o karijeri, ponudama i životu: Robi i ja imamo isti stav o Vranješu

17

Komentari (17)

doa075
merim
Jednom sam citao clanak o njemu kako ne trci kako ga nema u odbrani i onda citat Felixa Magata"" MISIMOVIC ima samo jedan zadatak u toku utakmice...da u jednoj minuti od 90 uposli DZEKU u gol prilici. Njegov posao nije odbrana nego da u svakom momentu zna gdje je Dzeko
Keno
Sjecam se kad je onaj grafite kukao kako miske daje lopte samo dzeki, svaka cast legendo bosanskog fubdala
Đuka
Ustat se i reci Zvjezdan Misimovic! Legenda
zenica78
e da nam je vise ovakvih ljudi svijet bi bio puno bolje mjesto,kapa do poda legendo nasa!!!
Gladijajator iz mraka
Miske majstore.
Seva1956
Od tebe je sve počelo,donio si veliiku dozu nade da i mi ( BIH),možemo ravnopravno igrati sa elitnim svjetskim reprezentacijama. Bio si veliki igrač, uvjek si bio i veliki čovjek. Puno sreće Tebi i Porodici. MISKE HVALA TI !!!!!
kikiriki
Ja amo mogu da kazem da e VELEMAJSTOR,BIO I OSTAO.
Nermin Rizvo
Grande Miske!!!
karlhajncbrazzzo
Na ovim prostorima nikada nije postojao bolji, ubojitiji i efikasniji fudbalski tandem od Misimovića i Džeke. Statistika je neumoljiva. Ostaće žal što Miske nije nosio kapitensku traku dok je igrao za BiH. Bio je najveći.
fullvedo
Romario 77
legenda bio i ostao Zvjezdan Misimovic
redbull
Moj najdrazi igrac iz ove prethodne generacije. Nije puno trcao, ali svaka lopta je imala "oci". Bio je smeker na terenu, mora se priznati.
KamberovicAdiTuzla
Hvala ti za SVE
teddy sheringham
Uvijek bio i ostao - jedinstven, poseban, neponovljiv.
Bulwyf
milivoje
Ovo je pravi Miske,a onaj Zeljin ubleha Miske!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.