Misimović reagovao: Nisam isključen, evo u avionu sam

U svom stilu

Misimović reagovao: Nisam isključen, evo u avionu sam

Nekada sjajni fudbaler Zvjezdan Misimović 'u svom stilu' reagovao je na tekst objavljen danas na portalu SportSport.ba.

Misimović je na društvenim mrežama veoma aktivan i nerijetko ostavlja duhovite komentare bivšim saigračima, a pažnju je izazvala i njegova posljednja objava kojom je zapravo reagovao na pisanja našeg novinara.

U trenucima kada se špekulisalo ostaje li Prosinečki ili ne, više informacijama pokušali smo dobiti od samog Misimovića koji je u stručnoj komisiji, ali pokušaji su ostali uzaludni budući da mu je cijelo vrijeme telefon bio isključen. To je i navedeno u tekstu, da bi kroz nekoliko sati reagovao i Misimović, objasnivši kako je zapravo u - avionu.

Prvo je na story Misimović postavio fotografiju članka i napisao: "Nisam isključen, već sam na putu", a onda to sve potkrijepio i videozapisom kao dokaz.

"Evo dokaz da letim", sljedeća je bila objava.

U međuvremenu postalo je i definitivno jasno da Prosinečki ne ostaje na poziciji selektora. U ovom trenutku još nije poznato ko će ga naslijediti.

Top Komentari

malcolmX
Doleti i preuzmi repku i savez sa Bolom,Sergejom i ...
12 1
konjnakvadrat
Znaci i Miske cita moje komentare
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi